tirsdag 7. desember 2010

Må ha ut litt frustrasjon....

I dag har jeg virkeligen fått høre om et firma som lar det elektroniske overstyre seg. Jeg skulle bestille noe hos Foto knutsen og ba om at jeg ville hente det på Foto knutsen Ski storsenter, men av en eller annen grunn så gikk bestillingen til Foto Knudsen Stormoa (og for dere som ikke vet hvor det er så ligger det i Ålesund). Jeg hiver meg på telefonen når jeg oppdager dette etter få minutter..... venter i nesten en halv time.... så kommer jeg til ei dame som virkeligen IKKE burde jobbe som kundekonsulent. Hun sier at det ikke går ann å gjøre noe med det fordi alt går elektronisk og at jeg MÅ hente bildene i Ålesund. Selv om ordre historikken står på ny, og at den enda ikke er gått i trykken. Jeg spør så etter telefonnr. til butikken i Ålesund, men det kan ikke hun hjelpe meg med.... jeg har altså ringt Kundetelefonen til Foto Knutsen Norge.... også kan de ikke gi meg telefonnr. til en av sine butikker???? Jeg legger på og går rett inn og søker via Foto knutsen på den aktuelle butikken.... men nei.... det er ingenting der som heter Stormoa, men Amfi Moa nord. Men siden det ikke var en selvfølge for meg, så jeg søker hos gulesider og fikk opp nr. til Stormoa. Jeg ringer der. Endelig kommer jeg til en hyggelig mann som sier at jeg bare skal gi beskjed til butikken at de skal sende de til Ski når de er ferdige. Så jeg slipper å reise til Ålesund for uten grunn:)Jippi:)
Men i kveld så ringer jeg igjen til Ålesund for å spørre hvor lang lerveringstid det er, og da forteller han at de blir laget i Bergen (der hvor jeg ringte til kundeservice) og blir så sendt til Ålesund.... og når han har fått de, og jeg får beskjed på tlf. så kan jeg gi han beskjed, så skal han sende de videre til Ski storsenter.... er det virkeligen mulig??? Ja ja, det er ikke helt sikkert at jeg kommer til å anbefale Foto Knutsen til andre videre.... noe jeg har gjort i årevis. Dette er virkeligen skuffende......

4 kommentarer:

Knerten sa...

Snuppa,
om det er noen trøst, så skal jeg særdeles sannsynlig innom StorMoa nyttårshelgen, om du ikke har fått varene før... La meg vite. Dette er jo rett og slett elendig service !
Håper du bytter leverandør og gir beskjed samtidig ! (Tips: jeg anbefaler Euro Foto).
Klem

Pink lady sa...

Dette hørtes ut som elendig service!
Gå personlig til nærmeste Foto Knudsen..det ordner de helt sikker for deg:-)...i disse datatider. Lykke til!!

Klem Laila.

Solrunn sa...

Tusen takk, Turid!! Men heldigvis så var han på butikken på StorMoa kjempe hyggelig og skulle sende de videre til Ski for meg, så jeg håper virkeligen at jeg får de før nyttår. Men klart jeg skal si fra om det ikke skjer. Vurdere å sende en klage inn til BA, siden hovedkontoret ligger i Bergen.
Tusen takk, Laila:)
Problemet er det at de ansatte på Foto Knutsen kan ikke overstyre sitt eget program, så de får ikke forandret det, men de er ferdige og sendes nå land og strand rundt.... er det mulig?? Men men, jeg får iallefall kortene mine:)
Ønsker dere en strålende flott helg:)

pepperkverna sa...

I våre dager er service en sjeldenhet!