onsdag 29. september 2010

Konfirmasjonsbordene
Jeg glemte helt å ta bilder den dagen, men fikk da tatt litt. Må jo vise litt av bordene, vi satt ikke på et lang bord, men hadde flere små bord. Det gikk helt fint og det ble veldig koselig;)
8 kommentarer:

Knerten sa...

Så rålekkert bord du har pyntet, Solrunn ! Nydelige farger :-)

Vibeke sa...

Kjempe lekkert dekorert!!! Det var veldig pent pyntet og fine farger:) Koselig med flere små bord, man må ikke alltid ha langbord :)

Solrunn sa...

Tusen takk begge to.... det er min søster og hennes jenter som har laget de flotte papir blomstrene. Jeg ble veldig fornøyd med de, og syns det var morsomt å bruke papir siden det er det som blir brukt her i huset. Jeg fikk også en utrolig flott bukett med hvite georginer fra ei vennine og hun hadde plukket de i egen hage. Satte utrolig stor pris på de også;)

Lambi sa...

Hei! Takk for hyggelig blogg besøk! :) Flott blogg du har du også! .) Nydelig bord du har pyntet og lekker kake til din sønns konfirmasjon. :) Jada, jeg skal til Ski og gleder meg til det! :) Vært med alle gangene til nå,hihi. Du får hilse på meg dersom jeg ikke skulle kjenne deg igjen i folkehavet da!!! ;) Vi sees! :)

Bibbi sa...

Så fine bord du hadde! Lekkert pyntet og stilige detaljer...

Kaken tenker jeg falt i smak også :o)

Ha en fin helg...

Lisa Synøve sa...

kjempefint pynta bord, så veldig koselig ut =)
Hvordan har du bretta de serviettene ?
Fikk lyst å lage slike til lillebror sin konfirmasjon. =)

Nina sa...

Hei Så flotte bordkort!! kan jeg spørre hvordan du har laget dem?

Gro Sundby sa...

Hei jeg har konfirmant 3 juni og falt pladask for de fine skjorte bordkortene dine:) Kan du lære bort det til meg eller kan jeg få bestilt sånne av deg? :) Hilsen Gro på Dokka.