torsdag 23. september 2010

Bordkort til min sønns konfirmasjon


Ja, da hadde vi konfirmasjon i helgen, en kjempe koselig dag;) Jeg tenkte jeg skulle dele med dere litt bilder fra bordet osv.

Så jeg tenkte det var en fin ting å begynne med bordkortene som jeg lagde. Jeg brettet hvite servietter til skjorter og når jeg skulle lage slipset så slet jeg lenge, for hvordan skulle jeg få det til. Men jeg tok frem diesene mine fra quicKutzene mine og der fant jeg en stor blyant som jeg brukte, og da var det bare å trikse og mikse litt så var de på plass;) Jeg fikk hjelp fra 2 av mine gode venniner (Vibeke og Bodil) med å brette og lime disse sammen, det var koselig. For da fikk vi også en koselig stund sammen;)

De ble litt enkle, men jeg tenkte mye frem og tilbake... skulle jeg lage en brystlomme og lage noe pynt til den eller hva. Det ble til at jeg droppet det og syns de ble fine som de var. Fikk mangen flotte tilbake meldinger på de, fra gjestene;)


10 kommentarer:

Vibeke sa...

De ble kjempe fine - og jeg ble overrasket over hvor lette de var å lage:) Veldig koselig at jeg fikk hjelpe deg med dette, for da fikk jeg også lært meg en ny bretteteknikk :)

Vibeke sa...

Forresten veldig lurt å bruke den blyant diesen for å lage slips ;)

Solrunn sa...

Ja, ikke sant det var lett.... det skulle man ikke tro;)
Ja, det var jo helt genialt det da;)

Knerten sa...

Så flotte de ble, Solrunn ! Ser ut som om bordet er like flott også, uten at jeg ser det helt. Godt å være ferdig med konfirmasjonen, og dere hadde en fin fest, håper jeg ?

Solrunn sa...

Tusen takk, Knerten;)
Joda, bordene ble fint og morsomt de.... ;)
Nå gleder jeg meg til vi skal treffet på Ski treffet;)

Janne-Lise sa...

Dette var utrolig flott altså :) Jeg er imponert over å se hvor mye kreativitet som finnes ute i den store bloggverden :)

Ps - jeg kom hit via Vibeke sin blogg :)- og måtte bare få uttrykt hvor imponert jeg ble av disse bordkortene.

takk for titten og god søndag

marte sa...

Hei:) På hvordan måte brettes disse, hvis du vil dele det med meg? Kunne tenkt meg å prøv å lage :)

Anonym sa...

Hei!
Likte disse veldig godt. Hvor kan jeg finne ut hvordan jeg skal brette dem?
Laila

lise sa...

hvordan lager du det kan du legge ut et bilde med steg for steg? :)

Anonym sa...

Steg for steg hadde vore topp...og kva er denne blyant d.... du brukte til slips? Kremt,litt grønn på dette område skjønner eg;)