mandag 9. mars 2009

Kort til Thea!!


Var i bursdag i går til ei som heter Thea... og i den anledning så måtte jeg jo lage et kort til hun;)) Og da jeg var på vinterferie på vestlandet så kjøpte jeg noen flere morsomheter som bare måtte prøves ut... og jeg fikk jo prøvd ut alt på dette kortet... hehe. Jeg kjøpte meg noen spellbinders, den ene var den jeg har brukt bak bilde her;) Også har jeg kjøpt Martha Stewart punch, det er Embossed Diamond, og den har jeg brukt på både det lyse rosa arket og mønsker arket;) Og til slutt så har jeg stanset ut den borden som kommer fra Cuttelbug sine dies. Morsomt å prøve noe nytt;))

6 kommentarer:

Kjerstin sa...

Kjempekoselig kort, Solrunn!! Var det på Happy Hobby i Borggata du kjøpte sånn Martha Stewart punch? Det har jeg også så lyst på!! :)

Maria sa...

Hei Solrunn!

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Alltid like hyggelig å komme innom deg også og utrolig herlig blogg du har!

Klem fra
Maria

Nina B. sa...

Nå har jeg fått kikka litt i bloggen din, og her var det mye fint! Lekre kort har du laget! Enig med deg også at for dem som ikke er "inni" kortlaging, så kan enkelere være vel så bra. LEgges som regel bort alikevel :S

Tusen takk for alle koselige kommentarer i bloggen min *klem*

Bibbi sa...

Det var et friskt og fint kort!!

Anonym sa...

Hei!Vennen

Kom nett på at du hadde blogg...hehe

Sprang rett inn...og det kortet ble knall fint...

Kan tenke meg at Thea ble gald, det hadde jeg...

linbjørg

Vibeke sa...

Hei vennen!! Her har det jammen meg kommet et kort til gitt!! Det var kjempe koselig kort, skikkelig jentete!! Stilig med martha stewart punchen!!!!