lørdag 28. mars 2009

HFBU landsmøte helg;))

20. - 22. Mars 2009 var det landsmøte i HFBU og det fikk jeg heldigvis med meg.Dette ble en spennende helg med masse inntrykk og jeg lærte så utrolig mye nytt og spennende. Dette var gøy. Og ikke nok med det men så fikk jeg jo treffe mangen flotte damer fra hele landet.

Skal prøve å vise frem noen av de tingene jeg lagde der, også får det komme noen flere bilder senere, for det er noe jeg ikke er helt ferdig med enda.
Dette er en stumpelysestake, men jeg velger å bruke den til å ha ringene mine på. Det er strengarbeid laget etter hvordan taterene lagde ting. Det var to flotte mennesker som lærte oss dette... og de var jo så utrolig flinke til å lære bort, at det var en stor fryd.


Dette er en telyse stake i strengarbeid (taterarbeid), denne har jeg pyntet med små bjeller rundt. Syns dette var utrolig morsomt å få lære.
Det kommer mer, men nå er jeg for trøtt til å gjøre mer i natt... kl. er straks 3

1 kommentar:

Vibeke sa...

Lekkert!!! Jeg har jo vært så heldig å få sett det irl - og det der er pirkearbeid kan jeg love!!! Du har vært utrolig flink - og tålmodig må jeg si:)) Alt du laget ble kjempe lekkert:)