onsdag 3. desember 2008

Endelig er snøen kommet til oss også!!


Ja, så kom snøen til oss også... så i dag har jeg tatt dagens tyngste fysiske aktivitet ute, så nå er min oppkjørsel nesten fri for snø;) Og jeg har fått dagens beste trim;)
Og det var jo litt ation her i gata da, for først kjørte ei nabo i grøfta, når hun ikke klarte svingen, da hun fikk bil i mot. Også kjørte en bud lastebil ut i grøfta og den sto langs ved en mur, og det var vist ikke så lett å få den opp igjen. Det var virkeligen glatt her oppe. Men nå var det en salt bil her, så da hjelper det nok på, får vi håpe;)

Jeg syns det er fint med snø jeg da, og håper det kommer en del snø i år, for da kan vi stå på ski i marka uten at det gjør så veldig vondt når jeg faller. Noe jeg gjør hele tiden, men jeg syns jeg er kjempe flink jeg, for tror ikke det finnes dårligere nordmann til å stå på ski... men jeg blir jo flinkere og flinkere for hver gang... og jeg er ikke redd for å drite meg ut;) Bare redd for å falle å slå meg!

For et par år siden så var jeg og Vibeke mye ute i marka på ski tur. Og jeg lover vi fikk trimmet lattermusklene godt, for jeg falt jo hele tiden. Og vi tok utrolig mangen flotte bilder, så jeg håper at vi kan få gjort det denne vinteren også, så jeg får tatt mangen flotte bilder i marka om vinteren!!

Og ikke minst barna er jo mye mer ute om vinteren når det er snø, og det er jo kjempe flott... og de blir jo så glade og friske av det;)

Sånn da har vel alle fått med seg at jeg digger vinteren når det er snø;)
Skal se om jeg får tatt noen fine bilder å legge ut, nå er det litt grått, ser tåka ligger over oss, så det får bli siden;)

2 kommentarer:

Christina sa...

Så masse flott du har laget i det siste.
Litt godt med snø også, da kommer julestemninga mi også

Solrunn sa...

Bare så synd at snøen forsvinner nå som jula nærmer seg... grrr. Jeg som ønsker meg en hvit jul, ser ut som om at det ønske ikke vil bli oppfylt dette året.

Men God jul og Godt nytt år til alle sammen!!