lørdag 23. mai 2009

Dåpskort til Lars Aksel!!


Min svigermor ville at jeg skulle lage et kort til lille Lars Aksel sin dåp, så da var det bare å finne frem og snekre sammen et kort da;)) Jeg brukte først vintage stil, men syns ikke det ble så fint, så da ble det slik i stede for. Syns fargene kom bedre frem;)) Bilde er ikke så veldig bra, men men. mønsterarket jeg brukte er fra Papirdesign og det står barnedåp bortover og over hele arket... kjempe fint;))

tirsdag 12. mai 2009

Dåpskortet til Sebastian Johannes!!


I påsken så reiste vi til vestlandet for å være med i barnedåpen til min skjønne nevø, og da måtte jeg jo lage et dåpskort til lille gutt;))

Og dette ble resultatet, det som er litt morro med dette er at bilde jeg har brukt kan minne litt om dåpsbarnet;) Min datter trodde det var han med en gang hun så det;))

Dåps kort fra fetter og kusiner


Hihi... dette kortet er jeg langt fra fornøyd med... men da vi var på Stord så fant vi ut at det skulle lages et kort fra fettere og kusiner til dåpsbarnet... og siden jeg ikke hadde særlig med utstyr så måtte det bare brukes det vi hadde for hånd. Så dette ble kortet som ble laget fra så og si ingenting. Måtte bare legge det ut for morro skyld;))

Kort til min bror!!

Min bror hadde bursdag rett etter påsken og siden vi skulle i barnedåp hos dem så hadde jeg med kortet til han da. Jeg var som vanlig ute i siste liten og måtte lage et kort i full fart... og denne gangen bestemte jeg meg for å se om jeg klarte å lage et kort på en time. Og jeg satte i gang, men jeg måtte innse at jeg ikke klarte det målet, men jeg brukte da kun 1 time og 15 minutter, så det var jeg veldig fornøyd med;))