tirsdag 31. mars 2009

Kort til ei på 3 år!!

Min søsters barnebarn fylte nettopp 3 år og da måtte jeg jo lage kort.... og dette ble kortet hennes, håper hun liker det;)) Kortet er mye mer rosa enn det ser ut på dette bilde, her ser det jo nesten rødt ut.

lørdag 28. mars 2009

HFBU landsmøte helg;))

20. - 22. Mars 2009 var det landsmøte i HFBU og det fikk jeg heldigvis med meg.



Dette ble en spennende helg med masse inntrykk og jeg lærte så utrolig mye nytt og spennende. Dette var gøy. Og ikke nok med det men så fikk jeg jo treffe mangen flotte damer fra hele landet.

Skal prøve å vise frem noen av de tingene jeg lagde der, også får det komme noen flere bilder senere, for det er noe jeg ikke er helt ferdig med enda.




Dette er en stumpelysestake, men jeg velger å bruke den til å ha ringene mine på. Det er strengarbeid laget etter hvordan taterene lagde ting. Det var to flotte mennesker som lærte oss dette... og de var jo så utrolig flinke til å lære bort, at det var en stor fryd.


Dette er en telyse stake i strengarbeid (taterarbeid), denne har jeg pyntet med små bjeller rundt. Syns dette var utrolig morsomt å få lære.
Det kommer mer, men nå er jeg for trøtt til å gjøre mer i natt... kl. er straks 3

torsdag 26. mars 2009

Gro feirer 10 000 treff og vil dele med oss;))

Gro har hatt 10 000 treff og vil dele det med oss med en super flott blog candy. Tusen takk, jeg gleder meg veldig til den blir trukket, den ser helt fantastisk flott ut.
Ta en tur inn til Gro og ta en titt på alt det fantstiske hun lager og bli med på hennes blog candy. Hun er til stor inspirasjon for meg... hun lager sååå mye flott;))

tirsdag 24. mars 2009

Fantastisk flott ferie blog candy!!


Angella har vært på ferie i Chile og der fikk hun shoppet masse fint i Santiago;)
Og vi er jo sååå heldige å få være med på hennes ferie candy:) Som hun har reist nesten hele jorden rundt med;))

Tusen takk for at du vil dele med oss, det setter jeg stor pris på.... og gleder meg til trekningen;) Ta en titt inn til Angella å se på alt det flotte hun lager og vær med på hennes blog candy da vel.... hun lager masse fint, til stor inspirasjon;)

mandag 9. mars 2009

Se på dette flotte sukkertøyet da folkens;))

Asil har hatt over 5000 besøkende i sin blogg og nå vil hun dele dette med alle oss andre med dette flotte sukkertøyet... du MÅ ta deg en tur innom å se på alt det flotte hun lager;)) Ønsker hun lykke til med scrappingen sin;))
Ønsker alle en super flott scrappe uke;))

Flott Blog candy


Gro har hatt 5000 besøkende i bloggen sin og nå vil hun dele gladen med oss andre og legger ut denne flotte blogcandyen. Så ta den en snar tur innom å se på alt det flotte hun har laget og denne candyen;))
Ønsker hun lykke til med alt det flotte hun lager;))

Kort til Thea!!


Var i bursdag i går til ei som heter Thea... og i den anledning så måtte jeg jo lage et kort til hun;)) Og da jeg var på vinterferie på vestlandet så kjøpte jeg noen flere morsomheter som bare måtte prøves ut... og jeg fikk jo prøvd ut alt på dette kortet... hehe. Jeg kjøpte meg noen spellbinders, den ene var den jeg har brukt bak bilde her;) Også har jeg kjøpt Martha Stewart punch, det er Embossed Diamond, og den har jeg brukt på både det lyse rosa arket og mønsker arket;) Og til slutt så har jeg stanset ut den borden som kommer fra Cuttelbug sine dies. Morsomt å prøve noe nytt;))